18 листопада 2013

Хто ми є

ICA - Україна є неурядовою організацією, членом ICA - International і існує, щоб здійснювати місію ICA - International в Україні . Місія Інституту культурних справ (ICA) полягає в пропаганді та актуалізації фундаментальних прав всіх народів для самостійного визначення та побудови майбутнього, що визначає досягнення мети «реалізація сталого і справедливого вирішення людських проблем».

ICA - International організує раз на чотири роки глобальну конференцію з людського розвитку, що є унікальною можливістю для провідних фахівців-практиків та вчених досліджувати і виробляти нові рішення глобальних проблем в галузі людського розвитку .

ICA - Україна співпрацює з місцевими громадськими організаціями, державними установами та підприємствами з залучення громад, знаходить цивільних лідерів і створює інноваційні рішення для локальних і світових проблем.

Партнерською організацією ICA - Україна в штаті Міннесота, США є Global Synergy Group (Група Глобальної Синергії). Разом ми створюємо можливості для обох країн, України та Сполучених Штатів для початку конструктивного обміну ідеями, навичками, передовим досвідом та розробки нових, інноваційних рішень, які принесуть двосторонню користь громадам обох країн.

ICA - Україна співпрацює з місцевими та міжнародними фондами та неурядовими організаціями для просування своєї місії в нарощуванні потенціалу, розширення прав і можливостей громадянина , зміцнення державно-приватного партнерства і соціальних змін .

 
Design by Antoshchuk YV